Тони Скот се срещнал с Том Круз, преди да скочи от моста

Обикаляли военна база за продължението на "Топ Гън"
Обновена: 22 авг 2012 10:22 | 22 авг 2012 10:21,
15
Тони Скот се срещнал с Том Круз, преди да скочи от моста
Том Круз и Тони Скот (вляво) по време на снимките на "Топ Гън". Снимка: Faceboоk

Самоубилият се американски режисьор Тони Скот е бил забелязан със звездата Том Круз на военна база за проучването на терен за продължението на култовия филм „Топ Гън“.

Двамата били засечени на военновъздушната база на САЩ в градчето Фалон, щата Невада, информира „Ню Йорк пост“.

Скот и Круз също така били забелязани, че разговарят с униформени, допълва местната телевизия KOLO.

Още по темата
Скот сложи край на живота си в неделя, като скочи от мост в Лос Анджелис.

Все още няма категорична информация за причината режисьорът на „Мъж под прицел“ и „Полицаят от Бевърли Хилс 2“ да вземе това решение. 

Роднините му официално отрекоха да е взел крайната мярка заради тумор в мозъка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
6
 
! Отговори
. преди 11 години
До BlagoГрешиш дълбоко. На човеците е определено веднъж да умрат, а след това настава съд...Самоубийците (след това) не ги очаква нищо добро.Само преживе човек може да приеме прошка на греховете си, и след това да бъде оправдан на Божия съд, от който никой няма да избяга, защото всеки ще дава отговор за живота си пред Създателя.
12
1
 
1
 
! Отговори
хм преди 11 години
Много е странно и някак си нелогично това самоубийство. Пък и никой не писа какво е било написано в прощалната бележка.. Като чета написаното си мисля, че не е самоубийство.
11
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До хората, които казват, че биха се самоубили, ако научат, че са болни от неизлечима болест. ИМАТЕ ЛИ ИДЕЯ КОЛКО СТЕ СЛАБИ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ???
10
1
 
9
 
! Отговори
Blago преди 11 години
Да, но не и да го гледаш как умира от болка.Дай да не коментираме кой как разсъждава, запази си мнението за себе си. Аз споделям това, което съм видял и това, което аз бих направил. Лично аз не виждам смисъл в това да живея месец, два, три в адски болки. То няма красива смърт, но точно такава е непоносима.
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е и какво, като се самоубие и близките му ще могат да се веселят вече и да не мислят за него, така ли. Разсъждаваш като дечко. Всеки, който обича близките си, иска да е колкото се може по - дълго с тях, дори и един ден, дори и един час.
8
0
 
7
 
! Отговори
Благо преди 11 години
7, недай си боже някой твой близък страда постоянно ще можеш ли да се веселиш и да живееш без да мислиш за него? На мой много добър приятел баба му имаше рак (не знам точно на какво) и виждах как вие от болка, това нещо я разяждаше вътрешно. Постоянно беше на морфеин. Е и моя приятел, и майка му не бяха много на кеф.Колкото и пари да има баща ми, колкото и лекари да има на главата му, аз го обичам и ще ме е грижа за него.
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сциентолозите, при които висок пост заема Том Круз (искаше да купува остров "Болшевик", ако си спомняте) притискаше Джон Траволта, когато същия искаше да напусне сектата. Със сигурност и тази версия ще бъде проверена и да видим на кой етап - блокирана !
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
че е редно да ангажирам близките ми с постоянни грижиТони едва ли би ангажирал близките си, има достатъчно пари, за да плати за професионални грижи. Ама то не се знае още дали изобщо е бил болен от нещо.
5
6
 
32
 
! Отговори
свидетел преди 11 години
Том Круз му каза: "Записах те в нашата секта по сциентология, ето ти членската карта"...и след половин час Тони скочи от моста
4
8
 
11
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 11 години
Достоен край - може би по-трудно решение от това в живота на човек няма. Всеки няма смелост и решителност за подобен акт.Ако човек обича живота повече от себе си , как ли ще го стори ? Тежък избор.....
3
12
 
28
 
! Отговори
Blago преди 11 години
И аз бих се самоубил ако знам, че съм болен от нелечима болест.За някои това може да е егоистично, но не мисля, че е редно да ангажирам близките ми с постоянни грижи, докато изпитвам нечовешки болки.Ще ме преживеят. И за мен ще е по-лесно, и за тях.
2
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Силните мъже предпочитат когато научат че са болни от рак да приключат с живота отколкото да се оставят на бавната агония.
1
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е и?!