Синът на Том Круз с първа главна роля в киното

Конър ще се снима в римейк на екшъна "Червена зора"
14 авг 2012 15:16, Петя Славова
3
Синът на Том Круз с първа главна роля в киното
Том Круз със сина си Конър. Снимка: Reuters

Осиновеният син на Том Круз и Никол Кидман Конър получи първата си голяма филмова роля в римейк на екшъна от 80-те години "Червена зора", съобщи Контактмюзик.

27-годишният актьор играе в проект, която разказва за група тийнейджъри, които се опитват да спасят родното си градче в щата Вашингтон от нашействие на севрнокорейски войници.

Във филма участват още Крис Хемсуърт, Джос Хъчърсън и Изабел Лукас. Продукцията бе заснета през 2009 година и ще бъде пусната на екран на 21 ноември тази година, пише БТА.

Конър дебютира на големия екран през 2008 година с малка роля като младия Уил Смит в "Седем души". В новата продукция той се превъплъщава в един от главните герои - Дарил Бейтс, който участва в съпротивата срещу корейците. На режисьорския стол на "Червена зора" е Дан Брадли, който споделя за Конър: "Момчето е скромно, не се надува, стъпило е здраво на земята, което е много важно за един пробиващ актьор. Той е изключително интелигентен и няма спорт, който да не му се отдава!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Детето е осиновено от Никол и Том,когато са били семейство.
2
3
 
0
 
! Отговори
Милен преди 11 години
Как става номерът синът на Кидман и Крус да е ***?
1
0
 
7
 
! Отговори
куче в чекмедже преди 11 години
сциентолозите привличат за свои съмишленици популярни личности, като дори тях успяват да оплетат в мрежите си. Освен добри финансови донори, хора като Том Круз, Джон Траволта, Уил Смит, Кейти Холмс, Чък Кърия са и страхотен ПР за движението на сциентолозите. От всички тях най-зависим и най-обвързан със сциентолгията е Том Круз, който е част от нея още от 1986 година, когато изгрява звездата му. С времето той става все по-зависим, като дори лидерът на сциентолозите днес Дейвид Мискевидж направлява всяка част от живота му. Сектата избира участията му, направлява кариерата му, назначава дори прислугата му. Светските новини започнаха да тиражират новината, че Том Круз се е превърнал в бос на сциентолозите. Това обаче все още не е станало, тъй като според официална информация Том Круз е помощник на главата на Сциентоложката църква и отговаря за рекламата и вербуването на нови членове. Именно заради това той упорито се опитва да присъедини редица популярни свои познати и приятели към Сциентоложката църква.