IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло е тъжна заради развода на Том Круз

13 юли 2012 06 56

Смята, че никой не печели от това

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата и певица Джей Ло взе отношение по темата за развода на Том Круз и Кейти Холмс, като сподели, че „никой не печели" от края на брака им. Дамата е в подобно положение, тъй като се развежда със съпруга си Марк Антъни, от когото има близнаци.

Лопес се натъжила много след като чула новината. „Аз бях в Южна Америка, когато научих и бях изумена. Мъчно ми е за тях. Те и двамата са прекрасни и както се случи с нас с Марк, едва ли са искали да се стигне до тук. Опитваш и се бориш, докато накрая не осъзнаеш, че повече не можеш", каза дамата пред „ Entertainment Tonight".

„Желая им да бъдат уверени и спокойни с решението, което са взели. И Сури и останалите им деца да са добре. Когато едно семейство се разпада, никой не печели от това. Просо им желая спокойствие", допълни Дженифър, чийто баща също е верен на сциентологията като Том.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Кристина Динева ( преди 11 години )
Страхотно се е изказала Джей Ло, много мъдро, много човешко и подкрепящо, за жалост е видимо, че все повече и повече бракове се разпадат по света, а и у нас :(
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар