IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман застава на страната на Том Круз

9 юли 2012 05 40

Дамата се въздържа от публични коментари заради децата си

Никол Кидман, Снимка: Reuters

Никол Кидман, Снимка: Reuters

Откакто гръмна новината, че Том Круз и Кейти Холмс се развеждат и дамата дори направи процеса публичен с надеждата да успее да се пребори за пълно попечителство над дъщеря им, медиите погнаха бившата съпруга на актьора за коментари.

Никол Кидман обаче, не възнамерява да говори по въпроса. Близък до дамата издаде пред radaronline: „Никол не иска да говори. Тя иска да запази личния си живот и да не се въвлича в този скандал. Комуникацията между нея и Том не е много добра Все някога ще се наложи да каже нещо по въпроса и вероятно ще застане на страната на Том заради благото на децата им".

Заедно с Круз червенокосата актриса има две осиновени деца, които като татко си са нагазили дълбоко в дълбините на сциентологията – причината Том и Кейти да се развеждат. Холмс е наясно, че след развода на двойката, осиновените им наследници Конър и Исабела се обърнаха срещу майка си и дори я наричат „социопат".

По тази причина тя е твърдо решена да поеме пълното попечителство над 6-годишната Сури, защото не смята да игра „втора цигулка" в живота ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари