IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещастното число на Том Круз е 33

3 юли 2012 13 19

И трите му съпруги се развеждат с него, когато навършат 33 години

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Странно съвпадение има в живота на Том Круз. И трите му съпруги се развеждат с него на възраст от 33 години.
Оказва се, че това е най-нещастното число за звездата. И Мими Роджърс, и Никол Кидман, и Кейти Холмс са на по 33 години, когато решават да прекратят брака си с холивудския актьор.

Феновете на Том вече започнаха да търсят скрит смисъл в това число и да го свързват със Сциентологията, на която той е ревностен последовател. Въпреки това, може би става дума за интересно съвпадение.

Знаменитият блогър Перез Хилтън е навлязъл малко по-дълбоко в историята на странната религия и е открил, че първата Църква на Сциентологията е била основана във Финикс, Аризона, който се намира на 33-ия паралел.

Първият брак на Круз е с Мими Роджърс през 1987 година. Двойката се разделя през 1990 г., малко преди тя да навърши 34. Вторият му брак, и може би най-популярният, е с Никол Кидман. Двамата са заедно в продължение на десет години. Разделят се през 2001 година, когато тя е на 33.

Изненадващият брак с Кейти Холмс от 2006 година също е на път да приключи. Актрисата подаде молба за развод миналата седмица. Познайте на колко години е тя?

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари