IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз не искал каскадьори

3 ноември 2011 15 15

Актьорът се спускал по лице от над 800 метрова кула в "Мисията невъзможна: Режим фантом"

Снимка: Forum Film

Снимка: Forum Film

Том Круз държал лично да изпълнява каскадите в шпионския екшън "Мисията навъзможна: Режим „Фантом". Той лично заснел екстремните моменти на най-високата сграда в света – Бурж Халифа в Дубай, където се спускал с лице към земята по вертикалната фасада на 828 метровата кула.

Изключителната физическа форма на Том Круз, който догодина ще празнува 50 годишен юбилей, както и уменията му в скалното катерене явно са били достатъчен аргумент и за режисьора Брад Бърд да му се довери за сложните и опасни каскади. В крайна сметка Круз, който е и продуцент на филма, лично е заснел едни от най-зрелищните сцени.

В "Мисията навъзможна: Режим „Фантом" тайната служба IMF е закрита. Обвинен за терористична атака над Кремъл, оперативният агент на IMF Итън Хънт (Том Круз) и всички от агенцията са отстранени, когато Президентът на САЩ дава началото на мисия „Режим Фантом". Без достъп до ресурсите на IMF и без подкрепление, Итън трябва да намери начин да изчисти името на агенцията и да предотврати друга атака. Задачата му се усложнява допълнително след като е заставен да изпълни мисията с екип агенти от IMF, също бегълци, чиито мотиви не са му съвсем ясни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари