IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Том Круз пусна идилична тяхна снимка

17 септември 2012 11 33

Осиновеният Конър отново демонстрира, че винаги ще подкрепя татко си

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Около Том Круз винаги се шуми и повечето от нещата не са в негова полза. Говори се, че той е обсебен от сциентологията, която със сигурност провали брака му с Кейти Холмс, а може би и предния с Никол Кидман. Каквото и да се пише за Том обаче, има един човек, който стои плътно зад него. И това е доведеният му син Конър.

Малко след като се ожени за Кидман през 1990 г. Том осинови с нея момченце и момиченце – Конър и Исабела. След развода им през 2001 г. двете деца останаха при баща си. Години наред Круз се опитваше да ги опази от публичността. Но ето че 17-годишният Конър успя да представи мил, семеен портрет, за да покаже за пореден път колко обича баща си.

Тийнейджърът постна снимка в Twitter, на която се вижда как Том нежно е прегърнал малката Исабела и братчето ѝ. Конър обожава татко си и беше най-голямата му опора по време на развода му с Холмс.

Тогава хлапето дори постна: „Приятелите идват и си отиват. Семейството остава завинаги".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари