НОВИНИ

60 секунди без COVID-19: Том Круз планира снимки в Космоса

секунди без covid том круз планира снимки космоса
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
07:10, 06.05.2020
Чете се за: 01:10 мин.
Любопитно

Том Круз готви снимки в Космоса

Според Майк Флеминг от Deadline Том Круз и Илон Мъск работят по проект с НАСА, който ще бъде първият игрален филм - екшън приключение - който ще бъде заснет в Космоса.

Флеминг разказва за подвизите на Том Круз при снимките на всичките филми от поредицата „Мисия:Невъзможна“ като да скача от покрив на покрив, да виси от хеликоптер или самолет, или да прави каскади на 123-я етаж на Бурж Халифа в Дубай. Има твърдения, че никога не е имало актьор (Джаки Чан може да оспори това, пише Deadline), който излага себе си на риск толкова често, колкото Круз, в името на възможно най-реалистичните кадри.

*****

„Боинг“ представи първи боен дрон с изкуствен интелект

Първият боен дрон с изкуствен интелект бе представен от „Боинг“, съобщи РИА Новости. Той ще бъде притежание на австралийските военновъздушни сили, се казва в съобщение на австралийската дивизия на компанията.

„Австралийска индустриална група, ръководена от „Боинг“, представи първото безпилотно летателно средство „Loyal Wingman“ за австралийските Кралски военновъздушни сили, което е историческо събитие за компанията и за сдружението“, се казва в изявлението.

Както бе отбелязано от компанията, дронът, който използва изкуствен интелект за разширяване на възможностите на пилотирани и безпилотни платформи, е първият, проектиран и произведен в Австралия след повече от 50 години. Компанията добави, че са планирани общо три такива прототипа.

*****

Американската певица Бритни Спиърс разказа в Инстаграм, че деветият ѝ студиен албум, „Glory“, излязъл през 2016 г., неочаквано е оглавил музикалната класация на iTunes.

СНИМКА: БГНЕС

"Не очаквах да видя това. Вие сте невероятни. Много обичам този албум и се радвам, че той е толкова скъп за вас, колкото и за мен. Благодаря ви много", написа Спиърс.

Първоначално албумът зае пето място, но по-късно се изкачи на първо място сред поп албумите, преди студийния албум на Марая Кери „Charmbracelet“ (2002), хитовата колекция „Throwback Tunes: 80s“, мини-албума на Мадона "I don't search I find", албума на Ed Sheeran „X“ и други.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ресторантите отварят врати от днес
Ресторантите отварят врати от днес
Вдигнаха КПП-тата на входовете и изходите на областните градове
Вдигнаха КПП-тата на входовете и изходите на областните градове